WorkPlace Mindfit Training

Mindfit bedrijfstraining is bewustwordingstraining voor professionals. Mensen leren zich bewust te worden van wat er feitelijk in ze omgaat, wat ze nu eigenlijk denken en voelen en wat dat voor invloed heeft op hun gedrag en op hun werk. Het resultaat is persoonlijke groei en verbeterde effectiviteit.

Het trainingsprogramma bestaat uit 6 opeenvolgende wekelijkse sessies van minimaal 1 uur. Elke sessie heeft een ander thema. Per thema leren deelnemers formele oefeningen (die thuis worden geoefend), wetenschappelijke theorie, psychologische principes en mindfulness technieken voor op het werk, ontwikkelt op de Oxford Universiteit.

In de eerste lessen worden mensen zich bewust van hun “automatische piloot” en leren ze om hun aandacht te trainen.

In de volgende lessen leren ze om de aangeleerde innerlijke houding van aandacht te gebruiken om de eigen cognitieve en emotionele processen waar te nemen. Het resultaat is een diepgaandere zelfkennis en een verhoogde mate van zelfbeheersing en zelfmanagement.

In het laatste deel van de training leren mensen handige mentale technieken waarmee ze onhandige patronen kunnen doorbreken en bewuster kunnen reageren op stressvolle situaties en uitdagingen op het werk.

De wetenschappelijk bewezen voordelen voor de organisatie

  • authentieker en krachtiger leiderschap (op elk managementniveau)
  • verlaging ziekteverzuim, verlaging verzuimkosten, toename duurzame inzetbaarheid
  • energiekere, fittere en gezondere werknemers
  • meer ontspanning en effectiviteit binnen de organisatie
  • verbeterde communicatie en samenwerking
  • verhoogde betrokkenheid bij het werk en de organisatie

Kosten
Op aanvraag.

 

 

Meer informatie aanvragen

Nr. 2017-40