William kan je laten groeien en bloeien!

Ik ken William al ruim 14 jaar en heb hem ervaren als een zeer gedreven coach met altijd het menselijke aspect als uitgangspunt. William is iemand die vertrouwen uitstraalt, rust heeft en juist datgene hoort wat een ander niet hoort en datgene ziet wat een ander niet ziet.

William heeft aandacht voor de mensen en is in staat op zijn eigen unieke wijze mensen bewust te laten worden van hun innerlijke drijfveren. Hij kan als geen ander mensen enthousiasmeren en heeft een ongekende positieve kijk op zaken wat simpelweg ook aanstekelijk werkt.

Ik ervaar hem als iemand die energie levert en inspirerend is. Hij is een coach die vooral ook kijkt naar datgene wat haalbaar is en legt de lat daarin niet te hoog. Hij kan mensen laten inzien dat je niet alleen presteert op het moment dat je de top van de berg bereikt hebt, maar dat het uitzicht halverwege net zo mooi kan zijn. Hij stelt samen met zijn deelenemers haalbare en overzichtelijke doelen, hij is helder in communicatie en behandeld de ander met respect en waardering vooral ook op een gelijkwaardig niveau.

William heeft aandacht voor persoonlijke groei, voor bewustwording, voor acceptatie voor al wat is. Hij geeft je het gevoel dat je er mag zijn in alle volledigheid en weet mensen te prikkelen zichzelf uit te dagen en stappen te durven ondernemen. William begeleidt niet alleen maar heeft ook aandacht voor ondersteuning. Door zijn rustige uitstraling en manier van praten (niet ingewikkeld en met lastige woorden) zal hij in begrijpelijke taal kunnen bijdragen aan een stuk bewustwording en daarmee tevens persoonlijke groei realiseren.

De naam van zijn organisatie AmA, alles met aandacht is hem dan ook op het lijf geschreven. Alles wat aandacht krijgt zal groeien en bloeien...

Angelique Hameetman
HWC Counseling en Consultancy