Van jezelf houden,.....ik wist niet wat dat was...

Leid je eigen leven

Van jezelf houden,.....ik wist niet wat dat was...

Zoals het leven bij iedereen zo zijn ups en down heeft zat ik bij aanvang van de persoonlijke mindfulness training er ook behoorlijke doorheen.
Ik ben een echte techneut en ging helemaal zonder verwachtingen en blanco naar William voor de eerste sessie.
Het voelde van begin af aan echt vertrouwd en ik vond het ook heel bijzonder om bij William thuis ontvangen te worden.
Er is tijdens de 8 sessies een wereld voor me open gegaan en ben echt voor mezelf gaan kiezen en naar mezelf gaan luisteren.
Ik mediteer nog steeds iedere dag en voel nu ook veel beter aan wanneer ik even de rem erop moet gooien. Ik ben ook steeds meer van stilte gaan houden en vind daarom de stiltewandelingen die William organiseert ook helemaal top. Ik heb William leren kennen als iemand die goed kan luisteren en aandacht en tijd voor je heeft. De trainingen hebben mij in ieder geval veel gebracht er is al veel veranderd en er gaat nog veel meer veranderen in positieve zin.

Wayne Dyer "Niet morgen maar NU"

Kijk eens achterom. Je zult een voortdurende metgezel zien. Noem hem bij gebrek aan een betere naam Je Eigen Dood. Je kunt deze bezoeker vrezen of hem tot je eigen persoonlijk voordeel gebruiken. De keus is aan jou. Daar de dood een eeuwigdurend gegeven is en het leven adembenemend kort, moet je jezelf eens afvragen: Moet ik dingen laten die ik eigenlijk doen wil? Moet ik mijn leven leven zoals anderen dat van mij verlangen? Is bezit vergaren belangrijk? Is je afzijdig houden de beste manier van leven?

Leef...Wees jezelf...Geniet...Heb lief.

Toon van Hamont