Lichtbaken in de storm

Het komt je misschien bekend voor: je bent heel de dag bezig, alleen maar doen, doen, doen. Terwijl ik alleen maar aan het doen was, was ik vergeten om gewoon te ‘zijn’. Sterker nog, op een gegeven moment vergat ik wie ik was. Er werd zoveel gevraagd en ik kreeg zoveel prikkels te verwerken dat ik niet meer wist wat mijn echte passie was.

Op een gegeven moment besefte ik dat alleen ík er iets aan kon doen. Daarom had ik de stap genomen om een cursus Mindfulness te volgen met een begeleider, want ik wist dat ik dit alleen (nog) niet kon. Ik wilde voor een begeleider gaan die voor mij goed aanvoelde. Na het eerste kennismakingsgesprek met William, wist ik dat hij mij zou kunnen helpen. Dit was de begeleider waar ik een klik mee had. Zijn warme stem en zijn vriendelijke, prettige, open houding zonder vooroordeel trok me aan.

Met behulp van William kreeg ik weer meer rust, vertrouwen in een mooie toekomst en nog zoveel meer inzichten! Hij was een lichtbaken in een storm voor mij geweest. Mindfulness is voor mij gebleken dat het een geweldig instrument is om mezelf weer te kunnen zijn, uiteindelijk moet je het zelf doen. Ik ben dankbaar dat William op mijn pad is gekomen!  

Shannon