Rust in het hoofd! 

Ik kwam naar de cursus mindfulness om weer beter te kunnen slapen.

Na een paar avonden cursus voelde ik me al anders en sliep ik al beter. Door mindfulness ben ik al snel gaan merken dat ik me voor negatieve gedachten makkelijker af kan sluiten. Het doet me minder en ik veronderstel minder. Ik kom veel sneller tot rust in stressvolle tijden, en ik blijft beter bij mezelf.

Mindfulness heeft me leren stilstaan en negatieve gedachten leren stoppen. De training gaf me handvatten waardoor de stress minder is geworden. Zo heb ik geleerd dat ademhalingsoefeningen stressgevoelens kunnen reduceren. Met behulp van meditatie lukt het me vaak om mijn hoofd leeg te maken, met name voor het slapen gaan, te leven in het nu en te accepteren wanneer dingen soms ook niet goed gaan. De hele dag door zoek ik momenten om stil te staan bij de ademhaling en dat helpt!

Ik heb veel aan de cursus gehad en blijf zeker de oefeningen doen om dit veranderde gedragspatroon blijvend in mijn leven te integreren. De rustige en inspirerende manier waarop William te werk gaat tijdens de cursus heeft zeker bijgedragen aan het resultaat.

Iedereen die rust in het hoofd wil, en meer kwaliteit van leven, kan ik deze cursus dan ook aanraden.

Marjan