Feest van emoties

Een aantal weken geleden heb ik deelgenomen aan de AmA training verzorgd door William van Hoeck. Het was een bijzonder indrukwekkende ervaring, fantastisch! Echt een cadeau voor mezelf!

We zijn met een groep van 4 deelnemers afgereisd naar een gezellige blokhut in de Duitse bergen. De 3 andere deelnemers waren voor mij onbekenden, maar al vrij snel was duidelijk dat er een klik was. Toen we aankwamen bij de blokhut, stonden William en Ingrid ons op te wachten met allerlei lekkernijen. 

We begonnen na de lunch met ieders liedje wat we vooraf hadden ingestuurd. Ieder had een verhaal bij zijn of haar liedje. Een mooie manier om nader kennis te maken en diepgang op te zoeken.

Aan de hand van het zorgvuldig samengestelde programma met ruimte voor goede gesprekken, bewustwording, voorbeelden, meditaties en oefeningen leidde William ons door de eerste dag. Daarna gingen we gezamenlijk naar een hotel in de buurt waar we heerlijk hebben getafeld en waar we zeer voldaan zijn gaan slapen in afwachting van de volgende dag.

De volgende dagen brachten telkens nieuwe verrassingen en emoties. Voor mij persoonlijk brachten ze ontzettend veel bewustwording van ingesleten patronen, gedachten en angsten. Maar ook inzichten in gedrag en patronen van de mensen om mij heen. En daarmee begrip en vertrouwen. Het gaf me zoveel tools om telkens weer bij mezelf te komen, om om te kunnen gaan met de uitdagingen die ik voor me heb liggen.

De 5 daagse training was een feest van emoties, er is gehuild en veel gelachen. We hadden diepgaande gesprekken en leuke aansluitende oefeningen. We hebben genoten van heerlijke door Ingrid prachtig geetaleerde lunches. En van de wandelingen door de bossen en bergen. De dynamiek in de groep was intens. De feestjes 's avonds zeker ook. Het zeer volledige programma en de bijdrage van Ingrid op de juiste momenten waren perfect. 

Inmiddels is de training voor mij een aantal weken geleden. Nog steeds werkt hij door. Nog steeds krijg ik inzichten en ben ik bewust van mijn handelen. 

Het is echt een cadeau voor jezelf en ik kan dan ook niet anders dan heel anthousiast aanraden om ook deel te nemen. Je verdient het!

Harm Cox