Stiltewandeling en -dag

Stiltewandeling
Wandelen in stilte geeft veel rust. 

Loop mee met de AmA stiltewandeling met aandacht voor ademhaling. Wetenschappers en bewegingsdeskundigen hebben aangetoond dat wandelen één van de beste vormen van lichaamsbeweging is. Uit de verschillende onderzoeken komt naar voren dat wandelen stress vermindert en de stemming verbetert. Het heeft een dubbel effect als je het met aandacht doet, waardoor je je bewust wordt van alles om je heen. 

De wandeling duurt ongeveer anderhalf uur. Op de helft van de wandeling is er een mindfulness oefening. Door deze oefening maak je optimaal gebruik van een aantal zintuigen zoals horen, ruiken en voelen. 

De stiltewandeling is gratis en geschikt voor iedereen. Je hoeft geen speciaal schoeisel of kleding te dragen. Je kleding aanpassen aan de weersomstandigheden is voldoende.   

Locatie
- Leenderbos, verzamelen op de parkeerplaats
  Strijperpad 1, 5595XR Leende

Start
- 08:00 uur (duur ca. 1,5 uur) 

Kosten
- GRATIS

Stiltedag
Deze dag is helemaal voor jou, met jouw tijd, het is jouw moment. Tijdens een stilte dag ervaar je wat stilte voor je kan doen. Je leert je te ontspannen en keuzes te maken, zonder tijdsdruk te ervaren. In de stilte krijg je de juiste antwoorden op vragen die op jou van toepassing zijn. Tijdens de stilte dag verricht je verschillende bewustzijnsoefeningen. Deze oefeningen helpen je om meer controle te krijgen over je gedachten en je leert de signalen van je lichaam te herkennen. Tools worden aangereikt zodat jij weer regisseur wordt van jouw leven! 

Kosten
Op aanvraag
 

 

Meer informatie aanvragen