Verrassende eerste afsluiting van 2018!

Verrassende eerste afsluiting van 2018!

Gisteren hebben we op een zeer originele wijze weer een mindfulnesstraining afgerond. Deze groep is op 8 november gestart en gisteren was de laatste bijeenkomst. De groep bestond deze keer uit een dame en drie heren. De verschillende karakters en persoonlijkheden maakten dat het een erg leuke training werd. Met name door het wederzijdse respect en vertrouwen ontstond er een open sfeer waarin een ieder zich veilig voelde. Wat er zeker aan bij heeft gedragen was het enthousiasme van de deelnemers, die wekelijks weer nieuwe ervaringen deelden. Samen groeien door delen!   

De afsluiting. In les 7e van de training vraag ik deelnemers op een originele wijze terug te kijken op de training. De creativiteit spatte er deze keer vanaf. Een prachtige compilatie van wat mindfulness betekent, een brok steen van ruim 10 kilo, weliswaar met excuus, maar moest wel mee naar de trainingsruimte, een prachtig gedicht en vele cadeau's zijn er onderling uitgewisseld. Door onder andere de hiervoor genoemde ervaringen kan ik wederom terugkijken op een geslaagde training. 

Ik ben dankbaar voor het vertrouwen dat de deelnemers in me hebben, waardoor ik een steentje heb kunnen bijdragen aan hun kwaliteit van leven

Hartelijke groet en tot later,

William