LaVita

LaVita

LaVita betekent "het leven" en een gezonde voeding met alle belangrijke voedingselementen zoals vitaminen, mineralen en sporenelementen is de basis van leven. 

Een gebrek aan mineralen en sporenelementen komt helaas in onze jachtige maatschappij steeds meer voor bij mens en dier. De hedendaagse voeding bevat meestal onvoldoende mineralen, o.a. door het gebruik van kunstmest in de landbouw, het gebruik van chemicaliën bij ongediertebestrijding en door conservering van voedingsmiddelen. Vooral bij een verhoogde behoefte aan mineralen, zoals in de groeifase, bij zwangerschap, borstvoeding, bij zwaar werk of stress, op hogere leeftijd en na een operatie, kan een absoluut tekort ontstaan.

Onze voeding ziet er wel hetzelfde uit maar bevat niet meer de oorspronkelijke verhouding van esseniële voedingsstoffen. Door de bodemuitputting zal er eerder een mineralen gebrek optreden dan een vitamine gebrek. Doordat de essentiële voedingsstofffen minder aanwezig of zelfs afwezig zijn, hebben schadelijke stoffen meer impact op het lichaam. Hierdoor ontstaan ook meer allergische reacties op schijnbaar gezonde voeding. Voeding is namelijk niet alleen een leverancier van energie en bouwstoffen maar ook een controlesysteem voor hormonen.    

LaVita is de intelligente oplossing, die je dageliijkse voeding praktisch en natuurlijk optimeert.

Meer informatie >> 


Webshop

Direct producten bestellen >>
LET OP: Wanneer je online een bestelling plaatst gebruik dan hiervoor het bestelnummer 330383